ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - 11 Nisan Kurtuluş İlkokulu

Kas

Eyyübiye İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine " Akran Zorbalığı" ve "Bağımlılık" hakkında eğitim verildi.Öğrencilerimizin büyük bir dikkat ile dinledikleri eğitim için ilçe sağlık müdürlüğümüze teşekkür ederiz...

Kas

Öğretmenler Günü Kutlama programızda öğretmenlere olan saygı sevgi ve minnetimizi bir kere daha dile getirdik.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

“Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenlerden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.” diyen Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk ve ebediyete intikal eden öğretmenlerimize Yüce Mevladan rahmet niyaz ediyor, yetiştirdikleri evlatlarımız sayesinde ülkemizin geleceğini teminat altına alan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz.

Kas

Bir öğretmenimizin desteği ile hayırsever bir vatandaşımız okulumuzdaki bütün öğrencilere ayakkabı gönderdi.Öğretmenimiz ve Hayırsever vatandaşımıza öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Kas

Öğrencilerimizin daha güvenli bir ortamda okumaları için merdivenlerimizin güvenlik şeritlerini yeniledik

Kas

Sıfır Atık Projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda okulumuz Sıfır Atık Belgesini almaya hak kazandı.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüzlüğe uğurlandığı günün 85. yıldönümünde herkese düşen en büyük görev; “Atatürk`ü ve en büyük eseri Cumhuriyet`i anlamak, Cumhuriyet`in değerlerini her koşulda korumak, Türkiye`yi aydınlık yarınlara taşımaktır”

O'nun Türk milletine en büyük armağanı Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmak olmuştur.

Gerçekleştirdiği devrimler ile Türk milletine çağ atlatmış, Türkiye Cumhuriyeti'nin dünya ülkeleri arasında saygın bir hale gelmesini sağlamıştır.

Hayatının en son anına kadar ülkesine hizmet etmiş olan bu büyük insan; "Benden sonra beni benimsemek isteyenler bu temel mihver üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse, manevi mirasçılarım olurlar" demek suretiyle kurduğu Cumhuriyete sahip olunmasını ve çok çalışılarak bilimde ileri bir seviyeye çıkılmasını arzu ve temenni etmiştir.

İşte, 10 Kasım'lar bu yüzden milletçe tuttuğumuz yasa rağmen; Atatürk'ün fikirlerinin daha iyi anlaşılarak tatbik edileceği günler olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Atamızın en büyük emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti'ne her yönü ile sahip çıkacağımıza söz vererek aramızdan ayrılışının 85. yılında, Ulusumuzun yüreğinde ölümsüzleşen, Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK' ü bir kez daha sevgi ve saygıyla anıyor, yüksek hatırası önünde saygıyla eğiliyor ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Kas

Okulumuz öğrencileri derse girmeden egzersiz çalışmaları yaparak derse girmektedirler.Egzersiz çalışmalarını büyük bir zevkle yaptıkları gözlemlenen öğrencilerimizin çalışmalara büyük bir coşku ile katılmaktadırlar.

Kas

Okulumuzun 1.Dönem veli toplantısı yapıldı. Veli öğretmen işbirliği ile öğrencilerimizin daha başarılı olması için elimizden gelen yapılacaktır. Veli — öğretmen ilişkisinin anlamlı bir birlikteliğe ve bütünlüğe dönüştürülmesi sorunların çözümünde önemlidir. Nitekim öğretmenler ve eğitimciler, velilerin bir noktada birincil öğretmenler olduklarının farkındadır. Öğrenci başarısında velinin önemi ortada iken veliyi okula çekmenin öğrenci başarısında etkili olacaktır. Toplantıya katılan bütün velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzun eSafety Label Bronz Etiketimizi aldık.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıllı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.  “Ecdadımızdan aldığımız bu kadim değeri korumak ve geleceğe aktarmak bizlere düşüyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mız, Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun”

Bugün, aziz milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlattığı Kurtuluş Savaşı’mızın başarısı neticesinde kurulan Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü Türkiye’nin Yüzyılı vurgusuyla kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyet, ezelden ebede akıp giden tarihimizde çok önemli bir aşamadır. Cumhuriyet, her türlü imkânsızlığa rağmen aziz milletimizin vatan sevgisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde hürriyet ve istiklal aşkıyla bağımsızlığına kavuşabilmek için inanç ve kararlılıkla giriştiği milli mücadelenin ardından elde etmiş olduğu büyük bir zaferin sonucudur.

Cumhuriyetimiz; ilim, irfan, ahlak sahibi, inancına, tarihine ve kültürüne, ailesine, milletine ve bütün insanlığa karşı görevlerini bilen ve yerine getirmeye çalışan çocuklarımıza emanet. Çocuklarımız bu sorumluluk bilincine sahip olduğuna inancımız tamdır. Cumhuriyetimizin 100. yılında belirtilen hedeflere ulaşmak ve ülkemizi muasır medeniyetlerin üzerine çıkarmak için aldığımız görevi layıkıyla yerine getirmek uğruna bıkmadan, yorulmadan çalışacağız. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu devleti ve güzel vatanı bizlere miras bırakan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Ara

OKULUMUZ 2. 3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK TRAFİK POLİSİMİZ TARAFINDAN HALİLİYE ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM MERKEZİNDE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ. BAŞTA EĞİTİMİ VEREN POLİS MEMURU OLMAK ÜZERE ULAŞIMIMIZI SAĞLAYAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE VE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR EDERİZ. ÇOCUKLARIMIZ HEM EĞLENDİ HEM DE TRAFİK FARKINDALIĞINI ARTIRMIŞ OLDU.