ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - 11 Nisan Kurtuluş İlkokulu

Mrt

Şarkını söyle yarışması şubat ayı sonuçları açıklandı.Şubat ayı şarkısı olan "Gelecek Biziz " şarkısı için yarışıldı.Her sınıf seviyesinde bir öğrencinin belirlendiği yarışmamıza büyük bir katılım sağlandı.Okul geneli öğrencilerimizin katıldıkları yarışmada özelikle yabancı uyruklu öğrencilerimiz olmak üzere bütün öğrencilerimizin Türkçelerini geliştirmek,yeni kelimeler öğrenerek dilimizin zenginliklerini fark etmelerini amaçlıyoruz.

Mrt

Sıfır Atık yarışmasına öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi.Kendi el emekleri ile tasarımlar yapıp okulda düzenlenen sıfır atık sergisine katıldılar.Okul da dereceye girenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Gönderildi.Emekleri ve azimleri için tebrik ediyoruz.

Şbt

Eyyübiye Sağlık Müdürlüğü tarafında okulumuzdaki 3.ve 4.sınıf öğrencilerine sağlıklı beslenme fiziksel aktivite ve akran zorbalığı hakkında eğitim verilerek diş macunu ve diş fırçası hediye edildi.Sağlık Müdürlüğü ve eğiticilerimize öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz da yapılan Akıl Zeka Oyunları turnuvasına öğrenciler büyük ilgi gösterdi.Turnuvayı kazanan öğrencilerimiz okulumuzu ilçe genelinde yapılacak turnuva da temsil edeceklerdir.Turnuvaya katılım sağlayan bütün öğrencilerimize teşekkür ediyor,kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Tek ses iki hareket projesi kapsamında okulda başlatığımız müzikle bağlan hayata projesiyle okulumuzda 2.sınıf öğrencilerimize özel müzik dersi verilmektedir.Öğrencilerimizin büyük keyif aldığı projemizde güzel sonuçlar alacağımızı ümit ediyoruz.

Şbt

BİGEP Projesi kapsamında okulumuzda yaptığımız çalışmaları sergilediğimiz panomuz öğretmen ve öğrenciler ile hazırlandı.Öğretmen ve öğrencilerimize verdikleri emekler için teşekkür ediyoruz.

Şbt

Şarkını söyle yarışması ocak ayı sonuçları açıklandı.Ocak ayı şarkısı olan "Tohumlar Fidana " şarkısı için yarışıldı.Her sınıf seviyesinde bir öğrencinin belirlendiği yarışmamıza büyük bir katılım sağlandı.Okul geneli öğrencilerimizin katıldıkları yarışmada özelikle yabancı uyruklu öğrencilerimiz olmak üzere bütün öğrencilerimizin Türkçelerini geliştirmek,yeni kelimeler öğrenerek dilimizin zenginliklerini fark etmelerini amaçlıyoruz.

Şbt

Değerler eğitimi kapsamında her ay belirlenen bir değerin uygulandığı yarışmada ocak ayı değerimiz olan " Sorumluluk" değerini en iyi temsil eden öğrenciler belirlendi.Belirlenen öğrencilere hediyeleri takdim edildi.Sorumluluklarını bilen bunu yaşayan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılının birinci döneminin tamamlanmasıyla öğrenciler karne sevinci yaşadı. Okulumuz 1.sınıf ve anasınıfı öğrencileri ilk defa karne heyecanı yaşadılar. Tatilde bol bol dinlenmelerini, oyun oynamalarını ve kitap okumalarını bekliyoruz. Velilerimizden karnelere göre çocuklarımıza davranmamalarını karne notlarının her şey olmadığını hatırlatmak isteriz. .Miniklerimize İyi tatiller diliyoruz

Ock

TEKNOFEST, Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivalidir.

İlki 2018'de gerçekleştirilen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali; teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler, çeşitli konularda gerçekleştirilen söyleşi ve etkinlikler gibi birçok faaliyete ev sahipliği yaparak toplumda teknolojiye olan ilgiyi artırmayı ve Türkiye’nin teknoloji üreten ve geliştiren bir topluma dönüşmesi konusunda farkındalık oluşturmayı hedeflemektedir. Yüz binlerce gencin hayallerini gerçekleştirmesi için TEKNOFEST kapsamında çeşitli disiplin ve kategorilerde teknoloji yarışmaları düzenlenmektedir.

Ock

İş bankası tarafından okulumuz öğrencilerine 10 satranç takımı gönderildi.Öğrencilerimize adına İş bankasına teşekkür ederiz.

Ock

Değerler eğitimi kapsamında her ay belirlenen bir değerin uygulandığı yarışmada aralık ayı değerimiz olan " DÜrüstlük" değerini en iyi temsil eden öğrenciler belirlendi.Belirlenen öğrencilere Karaköprü ilçesi Selahattin Eyyübi İlkokulu öğrencilerinin kendi ördükleri atkıları  hediye ettiler.Selahattin Eyyübi İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerine öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Ock

Şarkını söyle yarışması aralık ayı sonuçları açıklandı.Her sınıf seviyesinde bir öğrencinin belirlendiği yarışmamıza büyük bir katılım sağlandı.Okul geneli öğrencilerimizin katıldıkları yarışmada özelikle yabancı uyruklu öğrencilerimiz olmak üzere bütün öğrencilerimizin Türkçelerini geliştirmek,yeni kelimeler öğrenerek dilimizin zenginliklerini fark etmelerini amaçlıyoruz.