ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - 11 Nisan Kurtuluş İlkokulu

Nis

Tek ses iki hareket yarışması kapsamında okulumuz halk oyunlarında yarıştı.Öğrencilerimize verdikleri emek için teşekkür ediyorua.Çok başarılı olacaklarına güvenimiz sonsuzdur

Nis

Öğrencilerimiz palyaço eşliğinde eğlenmelere doyamadı.Gülen yüzleri herşeye değerdi.

Nis

Okulumuza getirdiğimiz salıncak ile büütn öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler.Öğrencilerin en sevdiği enkinlikleirn başında gelmekte

Nis

Tüm çocukların hayali pamuk şekeri okulumuza geldi.23 Nisan haftası boyunca öğrencilerimiz doyasıya eğlendi.

Nis

Okulumuzdan 1955 yılında mezun olan felsefenin duayeni Prof.Dr.Ahmet ARSLAN okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimiz ile zaman geçirdi.Eski sınıflarını gezen hatıralarını anlatan hocamızı okulunda tekrar görmenin gururunu yaşadık.Öğrencilerimiz adına teşekkürü bir borç bilir tekrar görmek isteriz.

Nis

Hayat boyu öğrenme kurumları okullarımız ile buluşuyor teması ile "Minik Eller Büyük Hayaller " etkinliği okulumuzda düzenledi.Geleneksel sanatlar ile kültürümüzün tanıtılması ve öğrencilere yeni ilgi alanları oluşturulması ve yeteneklerinin keşfedilmesi hedeflenmektedir.

Nis

Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür Merkezinde ( Reji Kilisesi) düzenlediğimiz 23 Nisan Kutlama Programına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet DEMİR ,11 Nisan Kurtuluş İlkokulu mezunu olan Prof. Dr. Ahmet Arslan ve okulun velileri katıldılar. Programda Halkoyunları gösterisi,şiir,gösteri,yarışmalar yapıldı.Müzik grubu çalıdığı şarkılar ile öğrencilere unutulmaz anlar yaşattı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet DEMİR Halk oyunları grubuna madalyonları takdim etti.Eğlencenin doyasıya yaşandığı programda emek veren bütün öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Nis

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında okulumuz 3.sınıf öğrencilerine Eyyübiye Gençlik merkezinde taramaları yapıldı.

Nis

Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz ile 11 Nisan da pilav günü düzenledik.Pilav günümüzde eski sınıf arkadaşlarını gören,eski sıralarına oturan anılarını paylaşan velilerimiz ile çok güzel bir gün paylaştık.Bu yıl 1.si yapılan ve her yıl yapılması planlanan pilav günümüzün daha verimli geçmesini umuyoruz.Katılan bütün öğrencilerimize ve emek veren velilerimize teşekkür ediyoruz.11 Nisan 2025 yıllında görüşmek üzere.

Nis

Şarkını söyle yarışması mart ayı sonuçları açıklandı.Mart ayı şarkısı olan "Atabarı " şarkısı için yarışıldı.Her sınıf seviyesinde bir öğrencinin belirlendiği yarışmamıza büyük bir katılım sağlandı.Okul geneli öğrencilerimizin katıldıkları yarışmada özelikle yabancı uyruklu öğrencilerimiz olmak üzere bütün öğrencilerimizin Türkçelerini geliştirmek,yeni kelimeler öğrenerek dilimizin zenginliklerini fark etmelerini amaçlıyoruz.

Nis

Değerler eğitimi kapsamında her ay belirlenen bir değerin uygulandığı yarışmada mart ayı değerimiz olan " ADALET" değerini en iyi temsil eden öğrenciler belirlendi.Belirlenen öğrencilere hediyeleri takdim edildi.Bu yaşta ADALET değerini bilen bunu yaşayan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

4.Sınıfta bulunan yabancı uyruklu öğrencilerimiz için piktes kapsamında açılan telafi eğitimimiz sona erdi.Telafi eğitimizi veren Mehmet KUYUCU hocamıza verdiği emekler için çok teşekkür ediyoruz.Öğrencilerimiz açısında verimli bir süreç oldu.Öğrencilerimizin başarılarının artmasını diliyoruz.

Nis

Akıl Zeka oyunları yarışmasında okulumuzda yapılan turnuvadan sonra ilçe de okulumuzu temsil eden öğrencilerimize madolyonları takdim edildi...

Nis

Bigep kapsamında düzenlenen öykü yarışmasında okulumuzu temsil eden Mira Münevver ŞEN'e İlçe Milli Eğiitm Müdürlüğü tarafından katılım belgesi verildi.Öğrencimizi tebrik eder daha nice başarılar dileriz.