ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - 11 Nisan Kurtuluş İlkokulu

Nis

Okulumuzdan mezun olmuş öğrencilerimiz ile 11 Nisan 2024 perşembe günü saat:11.00-13.00 arası okulumuzda pilav günü yapılacaktır.Mezunlarımızı gururla bekliyoruz..

Şbt

12 Mart 1921 de kabul edilen İstiklal Marşının kabulünün yıl dönümünde okulumuzda istiklal marşını güzel okuma yarışması yapılacaktır.Bütün öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Şbt

Dilimiizn zenginlikleri projesi kapsamında yapılacak olan video yarışmasında şiir okunacaktır.Çocuk şiirleri antolojisi ve memleket şiirleri antolojisi kitaplarından seçilecek şiirler ile öğrencilerimiz katılabilir.

Şbt

Okulumuzda yapılacak olan Akıl Zeka Oyunları Turnuvasına bütün öğrencilerimiz davetlidir.Aşağıdaki oyunlarda yarışma yapılacaktır.

1-Mangala

2-Pentegon

3-küre

4-Küpler